Ако научихме едно нещо от последните две локдаун лета (и не само), то е да прегръщаме живота на открито в пълния му потенциал и да открием всички изобретателни начини да направим това, независимо от пространството, с което разполагаме, бюджетът който може да си позволим и тенденциите, които модата ни повелява. Вечерята в градината се превърна от запазено за уикендите удоволствие в лятна традиция, която искаме да си позволяваме всеки ден. Вярваме, че и ти се чувстваш така. Четем летните ти мисли и искаме да ти дадем тази искрица вдъхновение, което носи избора на градинска мебел, за да прегърнеш лятото в пълния му блясък. И свежест. На открито.

Приготвили сме ти интересна колекция градински мебели, която отговаря на всеки бюджет без да ощетява чувството ти за естетическа красота и определено ще те вдъхнови да преразгледаш концепцията за градината като още една стая към твоя дом. Най-прохладната. Най-желаната. Лятната.

Изведи домашния уют на открито

Да се чувстваш удобно и комфортно е вероятно най-важното нещо, което може да те накара да останеш по-дълго на едно място. Още повече на открито. Меката мебел не е нещо, което градината ти няма да понесе. Напротив. А и няма такава вселена, в която някой да възрази, че възглавниците му идват в повече. Varashin има много какво да ти предложи в това отношение. Висококачествените материи на градинската мебел са направени от материали, устойчиви на различни атмосферни условия и няма да ти изневерят лесно, независимо как решиш да  подредиш външното пространство на дома си.

Създай Atmosphera и слънцето ще те последва

                 

Да, слънцето е това, за което си мечтаем цели три сезона, но появата му не зависи от нас. Атмосферата, от друга страна, е това, което сами си създадем. Просто трябва да я уловим с правилния набор инструменти и сами ще предразположим слънцето да ни последва. Външният диван, градинската маса и столовете са идеални, но рядко ги разместваме и трудно може да ги наречем подвижни. За да подмамиш слънцето ти трябва нещо по-леко, по-гъвкаво, лесно подвижно. Трябва ти истинска Atmosphera и щипка хоризонт от SkyLine. Многофункционални градински мебели, кръгли или правоъгълни, универсални и устойчиви на атмосферни влияния, те могат да се раздвижат във всяка конфигурация, която ти трябва, да се приберат на части, да се съединят и да приветстват слънцето от всеки ъгъл.

Настани своя хол в задния си двор

Ако четеш блога на NIDO, значи обичаш да изпипваш детайлите в естетика и дълбочина. Стилът за теб не е компромис, а задължително условие и независимо, че става въпрос за твоята градина. С теб сме в това пътешествие. В градината може да използваш същия принцип за смесване на цветове, текстура и пропорции, както у дома, като добавиш по-ярки акценти и елементи. Пространството го позволява. Особено, когато го погледнеш през погледа на Nardi. Естествените летни цветове на материалa, огънат в невъзможни форми, създава точно това усещане за безвремие, което всяка градина би си пожелала. По няколко пъти.

Размествай на воля

Тънката червена линия между откритото и закритото пространство изтънява почти до прозрачност през лятото, когато преминаваме от едната зона в другата по толкова пъти и с такава бързина, че понякога забравяме къде сме. А може би искаме точно това!

Помислете за леки и функционални градински мебели, които лесно пренасяте от едно място на друго, бързо аранжирате в самостоятелни пространства със собствена цел и потенциал за прохладен спокоен следобед или шумна приятелска вечеря. Kettal и Ingenia Casa определено могат да ви вдъхновят за това.

Което и вдъхновение да избереш, в едно сме сигурни – няма правилен или грешен начин да създадеш градина ‘за живот’. Но има правилен начин да подхраниш вдъхновението и въображението си, за да превърнеш градинската мебел в първокласен инструмент да покажеш стил и собствена класа, различни от всички останали. Ние ще ти помогнем в това пътешествие. Стига да сте готови да тръгнете… навън. С нас.