Всекидневната е сърцето на дома. “Най-случващото се“ пространство в цялата къща. Там, където всички се събираме. Там, където най-често се прегръщаме. Там, където най-много обсъждаме. Там, където посрещаме приятелите си. Там, където изпращаме вечерта. Там, където играем с децата си, организираме филмови вечери и домашни партита. Там, където култивираме мечтите си да пораснат в планове.

Няма как всеки от нас да не мечтае да превърне сърцето на дома в модерен и функционален интериор, който се грижи за нуждите на всички, за които  ни е грижа. Пандемията ни научи да оценяваме всекидневната още повече и ни напомни за истинската стойност на домашния уют, който някак трябва да бъде по мярка на всеки член от домакинството ни.

Дали това е възможно?

О, да.

Когато вложиш сърце и малко италиански дизайн, възможностите да създадеш запомняща се и модерна всекидневна, която пулсира в ритъма на твоето сърце, е повече от постижим. Novamobili има много какво да ти разкаже за това. Да ти даде идеи за дизайн, създаден с внимание към нуждите на различните членове на твоето семейството и да ги накара да се чувстват специални.

Италианската компания проектира мебелни решения, големи колкото мечтите ти и впечатляващи по отношение на ергономичност и функционалност с дизайн, който обслужва реални нужди и търпи изпитанията на времето.

Да запазиш уюта без да правиш компромис със стила и модерните тенденции в интериора може да ти изглежда като изпитание , но това е уравнение, което Novamobili превръща в лесна за решение задача, а сърцето на дома – в място по мярка за всеки.

Какво трябва да имаш на ум този сезон, когато планираш модерния интериор на новата си всекидневна?

Решенията на Novamobili включват всеки един от тези елементи в изобилие, дават простор на въображението ти да съчетае личната артистичност с елегантна функционалност, неочаквана ергономичност и модерен дизайн. Не на последно място – изборът на стилни и качествени мебели за твоята всекидневна от NIDO като цялостен проект за дизайн е лесен и напълно безплатен благодарение на проектантите ни с дългогодишен опит .

Сърцето на твоя дом определено няма да откаже малко любов по италиански. А дали пък това не е твоя начин да благодариш на своето семейство за приноса им да направят живота ти по-пълен и толкова по-смислен?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *