Нашите услуги

Предлагаме 150+ производители

Мебелна къща НИДО е представител на повече от 150 водещи производители на осветление, настилки, обзавеждане за баня и мебели висок клас от Италия, Испания и Германия.

От проектиране до реализация

Мебелна къща НИДО предлага цялостна услуга за обзавеждане, от формирането на идеята за дизайн до пълното обзавеждане на дома, офисa, хотели, обществени сгради и търговски обекти.

Интериорни проекти и 3D визуализации

Нашите интериорни дизайнери ще Ви насочат към Вашия най-добър избор за обзавеждане, съобразено с Вашите желания, нужди и бюджет. Ще можете да разгледате 3D визуализация на Вашето помещение, преди да вземете финално решение.

Нашата логистична и търговска база

Транспортът и логистиката на мебели от Италия, Испания и Германия не Ви обвързва по никакъв начин, защото НИДО разполага с база, която прави възможна доставката на мебелите до Вашата врата в удобно за Вас време.

Монтаж на поръчаните мебели

НИДО предоставя за своите клиенти монтаж на всички мебели, които поръчате. По този начин Вие получавате пълна услуга с минимални средства и лесна организация, а ние се уверяваме, че оборудването, което Ви оставяме е в най-добрите ръце!

Гаранционен и извънгаранционен сервиз

След покупката и монтажа ние ще продължим да се грижим за Вашите мебели от висок клас. Нашият гаранционен и извънгаранционен сервиз гарантира, че оборудването Ви е в правилните ръце.